Cosmo X Delete Waxing

26 april 2018

Gladde benen en een perfect kapsel; bij Cosmo Hairstyling kan dit nu allemaal onder één dak. We werken namelijk samen met Delete Professionals in Waxing, dé plek waar je terecht kunt voor een perfecte waxbehandeling. Hun luxe waxcabines kun je nu ook vinden in een aantal Cosmo salons en daar zijn we trots op!

ONE STOP SALON

Meerdere beauty behandelingen ondergaan op één plek door professionals die jou de beste service kunnen bieden: de keuze voor deze samenwerking was snel gemaakt. Het concept van een “one stop salon” biedt jou als klant niet alleen gemak maar bespaard je ook nog eens veel tijd. Met één afspraak kun je nu namelijk een haar-én waxbehandeling boeken!

Waxen wordt onder zowel mannen als vrouwen steeds populairder in Nederland. En dat is niet zo gek: door je te laten behandelen met de unieke Gold Wax van Delete ben je maar liefst 3 tot 6 weken verlost van haartjes. Bovendien zorgt waxen dat je geen last krijgt van huidirritatie, rode bultjes en harde stoppels. En laten we eerlijk zijn: het geeft immers ook een heerlijk gevoel je gladde verzorgde benen te showen tijdens de eerste zomerdagen!

DELETE PROFESSIONALS IN WAXING

Bij Delete Professionals in Waxing kun je door het hele land terecht voor professionele waxbehandelingen: van een Brazilian en het ontharen van benen, oksels, gezicht en rug tot het epileren van de wenkbrauwen. In de luxe waxcabines voorzien hun medewerkers, de Wax Angels jou van de beste service. Ook bieden ze heerlijke pre- en after care producten uit eigen lijn die speciaal zijn ontwikkeld voor waxbehandelingen.

Wil je ook eens gebruik maken van deze full beauty service? Verspreid door het land vind je steeds meer waxcabines bij ons in de salon. Zo opende recent de cabines van Cosmo Hairstyling Nieuwegein en Amsterdam Noord. Cosmo Hairstyling Utrecht Vredeburg biedt deze complete beleving al langer aan. Zowel een waxbehandeling als een perfecte coupe kun je nú bij deze salons online boeken!