Cosmo Valentine's special

06 februari 2020

Heb jij met Valentijn een date? Of wil je jezelf in de watten leggen? Kom dan op Valentijnsdag naar onze salon en laat onze stylisten het werk voor je doen voor een mooie look.

Everything for the perfect Valentine date hair.

Speciaal met Valentijn laten wij je graag extra stralen, ideaal voor als je op date gaat! Zo kunnen de mannen met een Quick Fix hun haar laten contouren en bijwerken voor €15! De vrouwen ontvangen 50% korting op een blow-out; om het haar mooi in model te laten föhnen.

 

Voorwaarden: Deze acties zijn alleen geldig op vrijdag 14 februari 2020, niet in combinatie met andere acties. De Cosmo Quick Fix is een touch-up behandeling voor heren. Hierbij worden de nekharen weggehaald en de contouren netjes opgeschoren.

The perfect gift

Vaak hebben we allemaal al alles wat we graag willen hebben. Dus wat geef je dan aan je lover, zeker als je al een paar jaar samen bent? Iets wat het altijd goed doet is een cadeau kaart. De giftcard van Cosmo Hairstyling kan je op laten laden met ieder gewenst bedrag. Leg je sweetheart in de watten en laat hem/haar een bezoek aan een Cosmo salon brengen, zonder dat hij/zij in de portemonnee hoeft te kijken!