Danique's Cosmo Experience

10 juli 2024

Cosmo Hairstyling werkt al meerdere jaren samen met verschillende ambassadors. Zij delen met hun volgers informatie over producten die te koop zijn in de salon, maar ook leggen zij hun ervaring in de salon vast. In dit blog vertelt Danique over haar ervaring bij Cosmo Hairstyling.

Één van deze ambassadors is Danique. Zij was al vaste klant bij Cosmo Hairstyling en kwam later stage lopen op het hoofdkantoor van Cosmo Hairstyling. Hierna heeft zij zich aangesloten als ambassador.

Mijn ervaring met Cosmo Hairstyling gaat al een hele tijd terug. Ik denk dat mijn eerste afspraak rond 2015 was. Toen was ik namelijk op zoek naar een salon die meer ‘on trend’ was en begreep dat ik geen ‘zebrapad’ highlights wilde. Inmiddels zijn we 9 jaar verder en ben ik nog steeds elke keer super tevreden!

In die afgelopen 9 jaar hebben meerdere stylisten hun magie uitgeoefend op mijn haar, maar inmiddels weet Assunta altijd precies wat ik wil. Een bezoekje aan de salon is voor mij een hele ervaring en duurt vaak wel een paar uur, maar dat is allesbehalve een straf. Wie mooi wil zijn moet er wat voor over hebben en Assunta vertrouw ik voor de volle 100%!”