5x stijlvolle maar easy office hairstyles

18 januari 2016

Vijf dagen in de week een andere hairstyle verzinnen is best een uitdaging. En ze ook nog een iedere dag bij jezelf fabriceren –in de korte tijd die je waarschijnlijk in de vroege ochtend hebt- is hélemaal een ding. Daarom inspireren we je vandaag met 10x stijlvolle, maar easy office hairstyles!

OFFICE APPROPIATE

Als het aankomt op office appropiate hairstyles dan kun je niet met alles wegkomen. Een kapsel voor op kantoor moet namelijk stijlvol zijn, niet té casual, maar belangrijker nog: in korte tijd te DIY-en zijn. Daarom zetten we een aantal do’s op een rij die je vrij eenvoudig in de vroege ochtend bij jezelf kunt creëren. Get office inspired!

DE SEMI-CASUAL UPDO

Wie in de vroege ochtend geen tijd heeft voor al te veel poespas is de semi-casual updo het antwoord. Deze haarstijl is namelijk fijn als je even om tijd gelegen zit om je haar te wassen, maar zonder dat je in hoeft te leveren op je stijlvolheid. Draag ‘m lekker nonchalant met wat plukjes eruit.

DE PONYTAIL

Met een ponytail kom je er niet alleen makkelijk vanaf, maar maak je ook nog eens een stylish verantwoorde keuze. Bind een plukje haar om het elastiek voor de juiste finishing touch.

DE SLICKED BACK LOOK

In de mood for something sexy yet business cool? Dan is de slicked back look jouw kapsel van de dag. Breng de voorzijde naar achteren met een fijne hairspray en draag je haar steil of in een staart.

 

DE WAVES

Een coupe vol waves is eigenlijk altijd wel een goed idee, dus waarom zou je deze hairstyle ook niet naar kantoor dragen? Deze ‘do is netjes, ever stylish en geeft je office look een vleugje speelsheid.

DE HALF UP LOOK

Een half bun voor naar het kantoor? Yes! Toch liever een chiquere variant van de half up half down look? Dat kan natuurlijk ook.

 

Heb je een belangrijke afspraak in de planning en wil je door een top stylist in 15 minuten worden gestyled? Dan is de Cosmo Touch-up jouw go-to. Met deze snelle stylingservice word je namelijk voor €15 voorzien van een perfect gestylde coupe.

Book now!