De mooiste Olaplex make-overs

02 oktober 2017

Heb jij met de komst van de herfst last van droog en beschadigd haar? Laten we dan even aan je voorstellen: wondermiddel Olaplex! Dit magische goedje zorgt er namelijk dat je haar in een half uurtje tijd weer heerlijk zacht aanvoelt en bovendien glanst als nooit tevoren. Benieuwd wat Olaplex kan doen voor jouw haar? Bekijk hier snel de mooiste transformaties uit onze salons.

OLAPLEX IN DE PRAKTIJK

Je gelooft het misschien niet maar al deze make-overs zijn recent door onze salons gepost op onze Instagram. Deze klanten ondergingen een Olaplex herstelbehandeling of dit product is toegevoegd tijdens het kleurproces om verdere beschadiging van het haar tegen te gaan. In het dagelijks leven krijgt je haar namelijk te maken met diverse invloeden waardoor er ernstige schade kan worden aangebracht aan je lokken. Denk hierbij aan föhnen, het gebruik van de stijltang of intensieve kleurbehandelingen. Dit kan breekbaar, dof en futloos haar tot gevolg hebben. Door een Olaplex herstelbehandeling worden je lokken beschermd tegen haarbreuk met sterk, gezond en glanzend haar als resultaat! En goed nieuws, met de Olaplex deal scoor jij een herstelbehandeling al vanaf €25! Deze klanten gingen je voor:

Wil je ook eens Olaplex proberen? Maak dan gebruik van onze speciale Olaplex deal, hiermee scoor je namelijk een herstelbehandeling voor maar €25! Ook een handige tip, voeg Olaplex toe tijdens je kleuring. Zo voorkom je dat het haar verder beschadigd. Nu tijdelijk scoor je bij Cosmo een basiskleur, kleureffect, Olaplex en een Blow-Out voor maar €99.