10x kapselinspiratie voor jou als bruiloftsgast

04 april 2017

Het is dan toch écht zover: het bruiloft seizoen is geopend! En daar wil je natuurlijk wel zo goed als je kunt op voorbereid zijn. Wij helpen je alvast op weg met wat kapselinspiratie voor jou als bruiloftsgast.

Het complete plaatje

Naast dat je voor een bruiloft flink over je outfit moet brainen, is goed nadenken over je kapsel minstens net zo belangrijk. Want een goede outfit is één, maar als je haar er dan maar casual bijhangt doet dat best af aan het totaalplaatje. Reden genoeg dus voor Cosmo om eens wat stijlvolle wedding do’s voor je in beeld te brengen.

Matchen met het trouwthema

Maar ja, wat voor kapsel is nu eigenlijk geschikt voor een trouwerij? Allereerst is het belangrijk om voor jezelf na te gaan om wat voor type bruiloft het gaat. Daar match je ten slotte je outfit én kapsel mee. Is het een bohemian strandbruiloft? Dan mag je haar lekker beachy en casual zijn. Ook leuk voor dit type bruiloft: een kapsel waar een romantische, rommelige vissengraatvlecht in is verwerkt. Trouwt het bruidspaar juist in klassieke stijl? Zorg dan ook dat je kapsel iets meer fancy is (denk: strakke bun of een elegante paardenstaart).

Zou jij voor de grote dag jezelf wel zo’n chic kapsel willen laten aanmeten, zonder dat je er uren voor in de kappersstoel hoeft te zitten? Dan is de Cosmo Touch-up écht iets voor jou. Met deze stylingservice laat je je lokken in 15 minuten voor maar €15 omtoveren in een waanzinnige coupe.

Boek snel jouw afspraak voor een Cosmo Touch-up bij een salon bij jou in de buurt!