10x de stoerste hair piercing looks

01 augustus 2017

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen; stoere vlechten met edgy hair piercings erin verweven. In bloggerland is het al een tijdje een gewilde trend en ook celebrities krijgen er duidelijk geen genoeg van. En met het festival seizoen in volle gang wij eigenlijk ook niet! Dit zijn dé haarpiercing looks die jij deze zomer geheid nog een keer moet proberen.

TRENDALERT

Als we de zomerhaartrends mogen geloven dan is het duidelijk: het piercen van je vlechten is zeker een ding. Ariana Grande, Kim K, Shay Mitchell en Christina Aguilera… Dit is slechts een handjevol celebs die zich al aan deze trend hebben gewaagd. Ook was deze haaraccessoire te spotten op festivals als Coachella en Glastonbury.
Verwerkt in stoere Boxer Braids of in kleine losse vlechten voor een bohemian gevoel; deze piercing in je haar kun je op verschillende manieren dragen. Wij zetten 10 foto’s op een rijtje waardoor jij sowieso ook eens zo’n hair piercing wil proberen:

Benieuwd hoe jij jezelf ook zo’n Insta waardige look kunt aanmeten? Dan zit je bij Cosmo Hairstyling goed! Want hier krijg je t/m 31 augustus een gratis haaraccessoire, waaronder deze musthave Hair Piercings, bij jouw Cosmo Touch-up!