10 foto’s waardoor je ongetwijfeld een pony wilt

18 april 2017

De pony mag dit seizoen weer. Dus dat vraagt naar de nodige inspiratie. Wij verzamelen de mooiste kiekjes die je op z'n minst een pony doet overwegen!

LOVE FOR BANGS

De pony is zo’n trend die steeds weer terug blijft komen. Wat ons betreft een feestje, aangezien bangs bij heel wat vrouwen gewoonweg heel erg goed staan. Dit seizoen zijn de scherpe dunne bangs een ‘go,’ maar mag de volle pony ook weer. Maar welke is nu de juiste voor jou?

DE JUISTE PONY BIJ JE GEZICHTSVORM

We beseffen heel goed dat de stap naar het gaan voor een pony best een ding is. Een pony verandert namelijk toch wel een beetje je hele look. Daarom is het van belang dat je kiest voor een pony die feilloos bij je gezichtsvorm past. Een die je ‘assets’ benadert, en je mindere punten juist camoufleert. Heb jij bijvoorbeeld een rond gezicht? Ga dan voor een dik geknipte pony met een duidelijke vorm. Een hartvormig gezicht? Dan kun je beter juist voor een dunne versie van de pony gaan. Bij een ovaal gezicht is het juist belangrijker dat de pony langs de zijkanten iets langer valt en naar de wenkbrauwen toe iets korter is. Wanneer je juist meer naar een vierkant gezicht neigt kan de pony het beste tot onder de wenkbrauwen worden geknipt. Made a decision yet? Hieronder inspireren we je met selectie van super stijlvolle pony’s!

 

Twijfel je over welke gezichtsvorm jij precies hebt en welke pony het beste bij jou past? Kom dan gerust eens bij onze salons langs voor advies van onze stylists. Durf je de stap al gelijk te wagen? Boek dan hieronder jouw afspraak alvast online!