10 balayage looks waar je geheid verliefd op wordt

22 februari 2017

Als er een haartrend is waar we geen genoeg van kunnen krijgen dan is het de balayage wel. En can you blame us? Van blikvangende blonde balayages tot een classy caramelkleurige variant: we maakten een verzameling van 10 balayage looks waar je geheid verliefd op gaat worden.

TRENDBEELD

De balayage kleurtechniek is er eentje die maar niet uit het trendbeeld lijkt te verdwijnen. Voor ons eigenlijk niet zo heel erg verrassend, want een haarkleuring aan de hand van de balayage-techniek geeft je coupe nu eenmaal die bepaalde ‘je ne sais quoi.’ Maar hoe komt dat nu eigenlijk precies? Door je haar niet in één gelijke kleur te houden, maar de oppervlakte van je haar op te laten lichten krijgt het niet alleen een speelse touch, maar komen ook nog eens de mooiste features van je gezicht naar voren. Eigenlijk is de balayage look dus een win-win, die ook nog eens zo’n beetje bij iedere haarkleur kan worden toegepast.

ALL ABOUT COLOR

Maar welke kleur past nu eigenlijk het beste bij jou? Want hoewel een bepaalde haarkleur op het moment misschien wel ontzettend trending kan zijn, hoeft dat niet per se te betekenen dat die kleur ook daadwerkelijk dé look voor jou is. Gelukkig zijn onze stylisten meer dan bereid om je hier wegwijs in te maken. En aangezien je bij Cosmo t/m 28 februari jezelf voor maar €75 op een volledige balayage kunt trakteren, is dat natuurlijk wel dé gelegenheid om erachter te komen wat dé kleur voor jou is. Need we say more? We inspireren je alvast met een verzameling van balayage looks waar je vast en zeker hebberig van wordt.

 

Wil jij ook wel zo’n blikvangende balayage boeken vanaf €125 of alvast in een van onze salons langs komen voor advies? Check dan hier waar jouw dichtstbijzijnde salon zit en boek direct jouw nieuwe balayage online!