Cosmo Hairstyling Utrecht Biltstraat

Biltstraat 71 Utrecht, Tel: 030-2074777 Vandaag open tot 19:00
Book online Onze klanten geven ons een:
8,5

Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Utrecht (Biltstraat). Of je wilt knippen, kleuren, stylen en föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Utrecht Biltstraat.

Openingstijden

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Prijzen

Women
Vanaf €45,-
Bekijk prijzen
Men
Vanaf €32,-
Kids
Vanaf €20,-
Kleuren
Vanaf €25,-
Bekijk prijzen
Bekijk de volledige prijslijst

Dit vinden klanten van ons

Reviews

avatar I.G. Wolterink 9,0

Gastvrije ontvangst, kappersbehandeling op maat en naar wens, ontspannen sfeer.

avatar 69877 10,0

avatar B. Mulder 8,0

avatar Ruby Schoots 10,0

Cosmo is een leuke, gezellige en sfeervolle salon. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat! De mensen waren er gezellig, de thee was lekker en ik heb er veel van kunnen leren!

avatar 8,0

avatar Yvette Donders 10,0

Ik ga met veel plezier naar Cosmo kappers op de Biltstraat. Je wordt uiterst gastvrij ontvangen, en de medewerkers zijn zeer deskundig. Ik ben erg tevreden, specifiek over deze Cosmo vanwege; de mensen die er werken; de service en de leuke klantacties!

avatar Marjolein Lambregts 8,0

avatar Jacueline van Gulik 8,0

avatar Sem Schaap 8,0

avatar Benno Jimmink 8,0

Aandachtig is mijn kapsel verzorgd en gemodelleerd op basis van mijn getoonde voorbeeldfoto. Uiteindelijk bleek ik de "nog beter uitziende broer" van betreffend model te zijn. Bedankt voor het knippen en de complimenten!

avatar 68297 10,0

Ik vind het 15 minute touch-up concept geweldig! Ter gelegenheid van een bruiloft heb ik de touch-up voor het eerst geprobeerd. Ik heb heel veel complimenten gehad! :)

avatar Kawita Chedi 7,0

De stylist was heel erg vriendelijk en professioneel, gaf goed bedoeld advies. Alleen gaf ze een beetje teveel advies, misschien is het voor haar beter om een beetje af te tasten wat voor achtergrond/kennis een klant heeft voordat ze dit op deze manier doet. Ik heb zelf jarenlang als kapster gewerkt. Daarnaast is het ook beter om te vragen wat voor producten iemand gebruikt in plaats van aan te nemen dat iemand goedkope commerciele producten gebruikt. Dit is wat mij een beetje ging tegen staan, terwijl we het hier over een hele vriendelijke dame hebben. Misschien een praatje maken over andere dingen.

avatar 68149 8,0

Hartstikke goede eerste ervaring bij Cosmo. Vriendelijk advies met meedenken over mijn gevoelige hoofdhuid. Fijne verzorging! En bovendien: goed geknipt!

avatar 68098 8,0

Professioneel en warm welkom!

avatar Wouter van Snippenburg 10,0

Gezellig, goede service en mooi resultaat

avatar 67667 7,0

avatar Priscilla van Ameyde 10,0

avatar 67065 10,0

Bij binnenkomst altijd een warm welkom. Ze nemen de tijd voor het haar advies, ondertussen ontvang je koffie/thee of iets anders. Je heb echt het gevoel dat ze goed voor je willen zorgen en leveren een mooi resultaat doordat ze ook echt weten wat ze moeten doen en wat bij jou past.

avatar 67054 9,0

avatar Marjet Pels 10,0

Fijne service, heel blij met mijn kapsel. Mooie salon, goede sfeer en uitstraling. Goede stylist! Professioneel, zorgvuldig te werk gegaan en gezellige praatjes.

avatar Marieke van de Donk 9,0

Uitstekend geknipt en superservice. Verbeterpuntje: iets minder proberen "erbij" te verkopen.

avatar 66689 9,0

Fantastisch resultaat, goede kennisoverdracht, fijne service

avatar 66430 8,0

avatar 66279 8,0

Erg goed resultaat, fijne service en waar voor je geld. Het intrieur is erg mooi en de salon is goed bereikbaar met de fiets, bus of lopend

avatar 66134 7,0

avatar 65704 8,0

Goed onderbouwd advies, prachtig resultaat

avatar Hanneke Bijl 8,0

avatar Ilse van Loenen 8,0

avatar 64946 7,0

avatar 64549 8,0

Persoonlijke aandacht

avatar Koen Kuster 9,0

Vriendelijk personeel, ontspannen sfeer en goede prijs met leuke aanbiedingen. En nog gratis drankjes en fruit ook.

avatar 64006 8,0

Een fijne kapsalon waar ik graag kom. Voor mezelf, maar ook met de kinderen.

avatar 63872 9,0

avatar 63424 9,0

avatar Leo Kerkhof 9,0

deze mail zat in mijn spam folder, zag m bij toeval

avatar Milianne Mooij 9,0

Ik ga al jaren naar Jenny. Eerst op overvecht en nu in haar zaak op de biltstraat. Nog nooit teleurgesteld.

avatar Rosamunde Scheffer 8,0

Goed bereikbaar, prettige en deskundige behandeling

avatar Henriet Groenendijk 9,0

avatar Yvonne Overweg 8,0

Prima kapsters mooie zaak prettige omgeving en veel expertise

avatar 61915 9,0

Hoofdmassage is altijd erg fijn!

avatar Yannick Röling 8,0

avatar 61794 8,0

avatar Els van den Berg 8,0

Fijne salon met vriendelijke stylisten.

avatar R. Parsi 10,0

Altijd fijn om naar deze kapsalon te gaan. Goede sfeer en service. Goed en eerlijk advies en heel erg blij met het resultaat.

avatar 61572 7,0

I enjoyed my experience and I am grateful for the flexibility since I had the wrong date in my calendar. However, the end result is not so strong - some of the highlights are quite chunky and messy. I would like to come in to fix them.

avatar Dave Estrik 10,0

avatar 61314 8,0

Met de kinderen langs geweest, met veel rust en plezier werden ze alledrie geknipt. Goed advies en een mooi resultaat. En drie enthousiaste kinderen inclusief moeder.

avatar Dewy Kuiper 9,0

Ik kom al jaren bij Cosmo en ik voel me er altijd heel erg welkom. Zeer professionele uitstraling en de service is top!

avatar 60939 9,0

avatar 60769 9,0

avatar 60273 10,0

avatar Mardouk den Oudsten 9,0

Fijne verzorging en prettige hoofd massage. Deskundig en klant gericht advies en uitleg. Je wordt gewoon fijn en goed geholpen!

avatar Nevena Gancheva 10,0

Fantastisch

avatar 59868 8,0

Tweede keer duidelijker wat het resultaat zou worden qua kleuring

avatar 59698 7,0

avatar 59154 9,0

Super!

avatar karin de roo 9,0

Een goed advies gesprek over wat wel en wat beter niet. Daarna heel goed geknipt

avatar Victorine Plante 9,0

Top service, gaan door tot de klant echt tevreden is!

avatar 58877 8,0

avatar 58671 8,0

Ze hebben nagedacht over de mogelijke behoeften van de klant tijdens het bezoek en hier hebben ze goed op ingespeeld. Daarnaast werd er de tijd genomen voor het beste resultaat.

avatar Esther 9,0

Mooi geknipt, goed begrepen!

avatar Jorg Foolen 10,0

avatar bruno van veen 9,0

Kwalitatief goede behandeling in combinatie met vriendelijke behandeling

avatar Richard Ghurahoo 8,0

Prima Hairstyling

avatar 50900 8,0

avatar Josien van der Velde 7,0

Gaby is een geweldige kapper. Doet precies wat je wilt. Ze zet fantastische highlights en knipt t perfect. Ze raadt je alleen producten aan die je echt nodig hebt. Soms is de kapsalon wat rumoerig. Dat is jammer, dat komt door de vloer en de ruimte. Daardoor galmt het en kom je niet in de zen-stemming. Dat is het enige nadeel van deze topsalon!

avatar 50851 8,0

avatar Emma van den Berg 8,0

Goede service, fijne en relaxte sfeer in de zaak, zeer klantgericht en -vriendelijk, veel rust en tijd genomen, persoonlijke aandacht, goed advies, niet hoeven wachten. Super mooi eindresultaat. Absoluut aanrader!

avatar maarten veldhuijzen 7,0

Dat productverkooppraatje door een stagiair voor aanvang is genant en een reden om weg te blijven. Het resultaat is echter net goed genoeg om te blijven, plus het is praktisch naast de deur. 500mtr verder en ik zou weg zijn als klant. Oh ja, van spaarsysteem veranderen zonder punten meenemen kan echt niet. Tenzij je dan de punten als harde korting, ook op knippen, teruggeeft. Dit is klanten straffen voor het falen van je eigen systeem.

avatar Rutger Fokkenrood 9,0

Geweldige service en zeer deskundige kapster die perfect weet hoe de klant zijn kapsel wil

avatar LIZZY DE VRIES 9,0

Hippe, nette salon met hele leuke dames. Alles wordt goed verzorgd, van de thee met lekkers, de massage tijdens het wassen tot de styling van je haar. Zeker een aanrader!

avatar Moniek van Leenders 9,0

avatar 50450 9,0

avatar irene 7,0

Ik had er meer van verwacht. Een vriendin van mij was bij jullie geknipt en dat was uitzonderlijk mooi. Vanuit die verwachtingen kwam ik bij jullie. Cosmo is een stuk duurder dan andere salons. In mijn optiek zie je die prijs niet terug in het eind resultaat, maar voornamelijk in de catering service, sfeer en uitstraling van de kapsalon. De medewerkers zijn overigens zeer vriendelijk.

avatar 50259 9,0

avatar Jeroen Velzen 8,0

avatar 50030 7,0

Hele mooie toko op de Biltstraat, goede uitstraling en de meiden die daar werkenn zijn erg vriendelijk en harde werkers. Ik vind gewoon de prijs vaan € 55 voor een knipbeurt erg hoog liggen. Als het € 40 zou zijn dan zou ik er iedere maand zitten.

avatar 49966 8,0

avatar 49950 8,0

Alles prima, zeer tevreden! Alleen als je een afspraak maakt, vind ik op tijd geholpen worden ook belangrijk, ivm andere afspraken etc. Dat is nog wel een klein aandachtspunt.

avatar 49664 9,0

Naar de kapper gaan is bij Cosmo Hairstyling op de Bilstraat een momentje voor jezelf. Een kopje thee bij ontvangst, een fijne haarmassage (wel redelijk kort als je kijkt naar de prijs), een masker, zorgvuldige knipbuurt, vriendelijk en ervaren personeel en styling achteraf. Het gaat om de totale beleving. En als je daarnaast ook nog eens iedere dag blij bent met het resultaat dan weet je dat je goed zit.

avatar Lynn 8,0

Je komt binnen en je krijgt gelijk wat te drinken aangeboden. Vervolgens neem je plaats en overleg je de behandeling. Er wordt goed meegedacht en komen ook met goede suggesties. Ik ben erg blij met het goede advies wat ik tijdens de behandeling heb gekregen. Ze nemen de tijd voor je, wat ook prettig is. Ik ging enthousiast naar huis!

avatar Rob Vonk 9,0

Prima zaak, alleen de "Anglisering"van het taalgebruik gaat mij te ver. We wonen in Nederland, waarom alles in het Engels ???

avatar Cora Booi 9,0

Ik ben zeer aangenaam verrast door de persoonlijke behandeling en het meedenken met de klant.

avatar B.A.D van dijk 9,0

Mooie zaak, fijne locatie, lekker koppie koffie en gezellige gebabbel. De Touch-Up is zeker een aanrader. De "Wonderful Waves" bleven zo goed als het hele weekend leuk zitten.

avatar S hackett 9,0

avatar 49373 8,0

avatar L lammens 9,0

Fijne service en benadering en dat met een super eindresultaat. Goed advies gekregen en een nieuwe stijl die ik zelf niet beter had kunnen kiezen en bij mij past

avatar T.F bakker 7,0

Plezierige ontvangst. Er wordt goed geluisterd naar je wensen. Ik was er op de afgesproken tijd. Toch moest ik wachten voor ik geknipt kon worden. Bijna een half uur. Dat was geen punt geweest als ik niet krap in mijn tijd had gezeten. Er is genoeg te zien en te beleven om wachttijd te overbruggen. Maar nu leverde het mij een beetje stress op.

avatar Trudeke van Seumeren 8,0

ik vond het heerlijk dat de stylist alle tijd had en nam voor de verzorging van mijn haar, voor advisering en voor een touch up of hoe jullie het noemen. Ik had ook nog een kortingsbon dus voelde me echt verwend.

avatar Sebastiaan van Duijn 8,0

Cosmo Biltstraat breekt met het beeld wat ik van Cosmo had. Het is nu rustig, netjes, extra service en ondernemersvibe ipv stuck-in-the-middle keten. Zit nog meer in het vat, voor nu al een positieve verrassing.

avatar Maarten Debets 9,0

Genieten die hoofdmassage en de koffie to go

avatar L OKKEN 8,0

avatar Alex van Delft 9,0

avatar Jantien rutten 8,0

avatar COBY ACHTERBERG 10,0

De service is goed en de belangstelling voor

avatar 48887 10,0

avatar Tessa Felix 8,0

Goede service, mooie salon, alleen wel vrij prijzig

avatar Chiara Di Giulio 10,0

avatar 48566 8,0

avatar John Tomatala 8,0

Review 1 van 100

Promotions

Herstel je haar met Olaplex : nú maar €25!
Geplaatst op 30-08-17

Herstel je haar met Olaplex : nú maar €25!

Na een vakantie vol zon, zee en strand kunnen je lokken vast wel een oppepper gebruiken. Bij Cosmo weten we alles over de juiste verzorging en de mooiste kleuringen zodat jij er ook dit najaar op je best uit kunt zien. Herstel je lokken met wondermiddel Olaplex, dé garantie voor mooi gezond en glanzend haar! Wedden dat je na het gebruik van deze deal net zo verslaafd bent aan Olaplex als wij?

Meer over deze actie

Nu: Sebastian Dark Oil salon behandeling voor maar €10!
Geplaatst op 06-04-17

Nu: Sebastian Dark Oil salon behandeling voor maar €10!

Soms stuit je op een product dat zó enorm fijn is dat je vanaf dat moment eigenlijk niet meer zonder kan. Zo'n product is Sebastian Dark Oil; een lichte en veelzijdige haarolie die je haar super smooth maakt, en tegelijkertijd body geeft. Geniet nu van deze heerlijke behandeling voor zijdezacht haar in onze salons voor maar €10!

Meer over deze actie

Book
Rating 8,5
© WAVE Int. 2017 All Rights Reserved - Powered by DotControl