Cosmo Hairstyling Amstelveen

Rembrandtweg 43 Amstelveen, Tel: 020-6419040 Vandaag open tot 18:00
Book online Onze klanten geven ons een:
8,5

Dé Toonaangevende Kapper bij jou in Amstelveen. Of je wilt knippen, kleuren, stylen of föhnen, onze hairstylisten denken graag met je mee. Maak direct online een afspraak bij Cosmo Hairstyling Amstelveen.

Openingstijden

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag

Prijzen

Women
Vanaf €45,-
Bekijk prijzen
Men
Vanaf €32,-
Kids
Vanaf €20,-
Kleuren
Vanaf €25,-
Bekijk prijzen
Bekijk de volledige prijslijst

Dit vinden klanten van ons

Reviews

avatar Nowelle Barnhoorn 8,0

avatar Marleen Braam 9,0

Heel tevreden over de kleuring. Zeer professioneel, betrokken en warm personeel!

avatar Marthe Jensema 8,0

Mooi interieur, natuurlijk een bekende kapper in positieve zin! Wel vrij prijzig voor alleen een knip beurt.

avatar 69544 8,0

Onregelmatig ga ik naar de Cosmo soms haak ik af omdat ik het te duur vindt ,maar na een tijdje ga ik toch terug .Als het echt goed geknipt moet worden ben ik er weer,Ook voor de service die is prima

avatar Sidney Alderlieste 10,0

De eerste keer dat ik uit een kappers zaak liep en 100% tevreden was met het resultaat. Echt zo fijn!!!! Super goede service, super goed advies, en heerlijk verzorgt met verse muntthee (en wat lekkers), een voetenbankje en een hoofdmassage. Dank jullie wel! Ik kom zeker gauw nog eens terug.

avatar 69489 8,0

avatar Alessi Moctezuma 10,0

Naar kapper gaan vind ik altijd een beetje eng. Na verschillende kappers, alle verschillende adviezen, niet tevreden met resultaten, wist ik echt niet meer wat ik moest. Gisteren liep ik langs dit salon en durfde naar binnen te gaan. Ik werd gelijk vriendelijk geholpen en ze legde alles rustig uit. Ik voelde me gelijk gerustgesteld en kon genieten. Zeker van die heerlijke hoofdmassage!! Ik zou iedereen aanraden om naar Cosmo Amstelveen te gaan! Dames, en enkele heren; BEDANKT!! & tot volgende keer!

avatar hannah bargach 10,0

Geweldig ben top geholpen .

avatar 69255 10,0

avatar Marjolein Broese van Groenou 8,0

avatar Jasmine He 9,0

All are good except a bit expensive. But I can get free bang cutting, which is nice. Good service, they care about hospitality. Most important: the stylist knows exactly what I mean by "Cutting here a little bit". I strongly recommend Cosmo

avatar Ankie Noordman 8,0

Gezellig gastvrij en kwalitatief goed.

avatar d de gooijer 8,0

Fijne behandeling gehad hier voor m'n beschadigde haar. Er werd goed meegedacht, heel fijn!

avatar Danielle goudriaan 10,0

Best duur, maar als rosanne je haar doet krijg je altijd wat je wilt en dan is duur niet erg! Erg tevreden

avatar Zivile Vaisvilaite 10,0

avatar Kwint Jansen 8,0

avatar m s rijnsdorp 8,0

Ik kwam zonder afspraak binnen en kon toch nog snel geholpen worden. Perfecte service.

avatar Aimee Houtman 9,0

avatar 68264 10,0

avatar 68259 9,0

Hele fijne ervaring! Het gevoel in de watten te worden gelegd, dat er echt aandacht is voor jou. Daarbij heel vriendelijk en kundig! Herboren gevoel bij het verlaten van de salon. Een cadeau om aan jezelf te geven!

avatar Rudolf Kromojahjo 8,0

avatar 68247 10,0

avatar 67534 10,0

Leuk vooruitzicht om naar de kapper te gaan.

avatar Lola Del Olmo 10,0

avatar 67384 8,0

x

avatar b Banerjee 8,0

avatar lars coppens 9,0

Uitstekende behandeling en ideaal dat je op zondag terecht kunt

avatar Julian Den Engelsman 10,0

Hele goede behandeling, goed plan van aanpak voor haar dat ergens niet gewild is.

avatar Pauline Hetterschijt 8,0

avatar 67325 7,0

De service is altijd geweldig; vriendelijk, oprecht, verzorgd. Echter, gisteren ben ik geweest voor de olaplex behandeling, maar ik heb geen verschil opgemerkt. De klitten zijn nog even hevig en na afloop werd ik gefohnd met een metalen borstel(fohn) wat het alleen maar erger maakte en afsloot met een flinke lading haarspray waardoor het weer keihard aanvoelde. De styliste was een stagiaire dus ik snap het volledig, maar daardoor (en dit is ook geheel mijn fout) durfde ik haar niet te zeggen dat het pijnlijk was en dat ik dan liever een enkel drooggefohnd wilde worden zodat mijn haar soepel bleef. Ze deed zo haar best en was zo vriendelijk! Excuses, voor dit misverstand. Maar vooral aan het eind toen de rekening 60euro bleek voelde ik mij een beetje slecht en besefte ik dat ik er iets van had moeten zeggen. Allereerst over de olaplex zelf... dat het toch niet was wat ik had verwacht en dan hadden we beter de droge punten hadden kunnen knippen voor die prijs :) Ten tweede deed ze zo hard haar best, maar het was voor ons beide achteraf fijn als het stylen goed bij de olaplex behandeling aansloot. Dus ik had er iets van moeten zeggen of beter van te voren moeten afstemmen met haar supervisor. Nogmaals, ik waardeer jullie salons enorm en ben een vaste klant, dus daarom dat ik ook graag via dit medium gebruik maak. Jullie doen fantastisch werk en de volgende keer zal ik duidelijker zijn of van te voren de prijs afstemmen:) dank! groeten Sascha Haans

avatar 67278 8,0

avatar M. Gemerts 9,0

Cosmo Amstelveen zit op een goed bereikbare locatie, het personeel is er heel vriendelijk en de service is uitstekend. Mijn 'vaste' stylist weet precies wat ik wil en zorgt er altijd weer voor dat ik zeer tevreden de deur uit ga! 🙂🙂

avatar Jenny Worst 8,0

avatar ellen verweij 8,0

Fijne sfeer en goede service, zeker ook voor de kinderen met limonade en een snackje. Relaxed dat je geen afspraak hoeft te maken maar gewoon binnen komt lopen en dan snel aan de beurt bent!

avatar 66859 8,0

Super dat ik op zondag zonder afspraak zo binnen kon lopen. Prettig en goed geholpen door Michaela. De voorbereiding (wassen en borstelen) kon prettiger/professioneler, een nieuw meisje (?) dat nog wat meer begeleiding nodig heeft.

avatar 66767 8,0

avatar Sylvia Broer 10,0

Fijne en persoonlijke sfeer, zeer goede service, duidelijk over kosten behandeling en zeer deskundige kapster!

avatar 66681 8,0

avatar Matt Vandoros 10,0

Brian did a great job on my son's hair!

avatar 66247 8,0

Altijd fijn om naartoe te gaan

avatar Janice Nurse 8,0

avatar 66170 9,0

Ik vind het een prima kapper! Blij met Bryan.

avatar I de ronde 8,0

avatar 66144 9,0

avatar 66101 8,0

Heel fijn om weer eens echt advies te krijgen!

avatar m bijland 10,0

Bij binnenkomst werd ik direct gezien en vriendelijk gegroet en gevraagd waar men me mee kon helpen. Ik mocht plaats nemen en mijn kapster Sara stelde zich vriendelijk aan mij voor. Ik kwam voor een verf behandeling en hier haalde ze de verf specialiste bij. Ik merkte direct dat ze wist waar ze het over had en het was fijn dat ze de tijd nam om mij advies te geven. Voordat we begonnen kreeg ik eerst een prijsopgave zodat ik wist waar het op uitkwam. Erg netjes vind ik dat. Ik heb flink wat uren gezeten maar dat ben ik gewend. Ze namen goed de tijd voor me, ze vroegen met regelmaat of ik nog wat drinken wou en daarnaast kon ik een broodje bestellen van de menu kaart (echt top want bij zo'n lange zit krijg ik trek). Ik kreeg een heerlijke hoofdmassage en ik werd mooi geföhnd. Sara was heel precies en lette goed op de details. Daarnaast was ze enorm vriendelijk! Het uiteindelijke resultaat was top! Heel blij naar buiten gewandeld en zeker aan te raden!

avatar 66039 8,0

Fijne service, qua wachttijd, qua koffie, qua hoofdhuidmassage, en alles

avatar 65990 8,0

Cosmo was recommended to me by a friend. I'm very specific about my hair color and Cosmo matched the tint perfectly with the rest of my hair. Thank you; I'll come again ;-)

avatar S Tehranipour 8,0

avatar 65647 8,0

Ik ben simpelweg goed geknipt. De kapster was vriendelijk en luisterde naar wat ik wil. In combinatie met haar advies over wat mooi zou staan ben ik vertrokken als tevreden klant.

avatar 65556 10,0

avatar 65538 8,0

avatar 65519 8,0

avatar Martijn Pelt 7,0

Was mijn 1e keer bij Cosmo en op zich prima, maar vind 32 euro vergeleken met andere kleinere kapperzaken wel fors hoger.

avatar 65344 9,0

De salon is prima en de kapsters zijn prima. Deze vragenlijst is een beetje raar.

avatar iris heijmans 10,0

avatar anneke 9,0

Cosmo Amstelveen , goede kapsters, gezellige sfeer, moderne uitstraling, goed advies, ik kom daar al jaren. Ga zo door..

avatar Daniëlle Sandee 10,0

goede service. er is zelfs ook nog iets te eten gehaald. kleurbepaling is goed gedaan met een kleurspecialist. Bediening erg vriendelijk en de kleuring is prima gedaan.

avatar Atty Windgassen 10,0

Gezellige, ontspannen en toch professionele sfeer, puik eindresultaat, en nogmaals, altijd weer een feestje om door Rosanne geknipt te worden!

avatar 64904 8,0

avatar Jonathan de Bruijn 10,0

avatar renee radius 8,0

Eigenlijk gelden alle eerder genoemde redenen. goed advies, goede bereikbaarheid, heerlijke verse munt thee met wat lekkers, duur behandeling, en zeker ook de stylist, ondanks dat ze een leerling is.

avatar 64567 7,0

De tevredenheid over het eindresultaat is zeer afhankelijk van de stylist die je helpt. De niveauverschillen in de salon zijn erg groot

avatar 64545 10,0

Cosmo Hairstyling is een geweldige kapperszaak! Aardige kappers & en een eindresultaat voor een redelijk goedkope prijs. Ik raad Cosmo Hairstyling zeker aan!

avatar 64539 8,0

I am pregnant and my stylist was very nice. Because of being pregnant I have colored my hair and he gave me advice about how to arrange my hair and what could I do to make my grays look better. Additionally he was very professional and a very nice person and really tried to make me feel comfortable and happy during my appointment. Finally (also very important) he gave me a nice haircut and my hair now looks nice :-)

avatar Puck Schoenmakers 9,0

Ik kom al jaren bij Cosmo. Het is voor mij garantie dat mijn haar goed geknipt wordt. Romana neemt altijd de tijd voor me; het voelt als thuiskomen bij een oude vriendin.

avatar silvia verver 9,0

Hele liefe personeel

avatar Anand Buddhdev 10,0

Cosmo's friendly staff are always happy to attend to me, welcome me with big smiles, treat me with honour, attend to me with care and warmth, give me a nice haircut, and leave me feeling refreshed, handsome and happy.

avatar meisje christensen 10,0

avatar 63863 8,0

avatar 63865 8,0

Gastvrij en vriendelijk. Goede service Toegankelijk en eigentijds met de mail bevestiging en agendaplanning.

avatar Rohani de Pont 9,0

De stylisten van Cosmo Amstelveen zijn altijd uitermate vriendelijk en herkennen me inmiddels als ik kom wat ik erg leuk vind. Gezellige en vriendelijke stylisten, die je tijdens een hoofdmassage laten genieten van een zenmomentje. Ik heb heel goed advies gekregen over het stylen van mijn haar, hoe vaak te wassen, föhnen, verzorgingsproducten e.d. Daarbij ben ik ontzettend blij met het eindresultaat! Super!!!

avatar M. Keijzer 9,0

prima persoonlijk en deskundig.

avatar NATHALIE TER WENGEL 9,0

Brian was zeer professioneel, erg enthousiast en had ook een gepast advies waarbij hij feedback zocht, en duidelijk aangaf wat hij deed. Heel erg blij met het resultaat!

avatar Aniek 8,0

avatar M. van Duinen 8,0

avatar Rob & Cez van Rijsbergen 9,0

Vandaag voor het eerst geweest voor een knip & stylen service wat is erg goed bevallen! Vanaf het ontvangst bij de balie meteen warm en spontaan contact. Zaak zelf heeft er een strak, leuk, fris uitstraling. Bryan is geweldig! Persoonlijk advies en leuke haar tips gekregen. Ik ben super blij met mijn nieuwe kapsel. Ik kom zeker nog terug. Thanks!

avatar 63431 8,0

meestal prima service

avatar 63375 9,0

avatar 63243 8,0

avatar tessa limberger 9,0

Inmiddels kom ik al een paar jaar bij deze Cosmo en het is elke keer weer een feestje om er te zijn. Met name door Rosanne

avatar 62816 9,0

Ik ben erg leuk ontvangen in de salon. Erg vriendelijke medewerkers. Brian, de stylist die mij geholpen heeft is geweldig, weet een leuk gesprek te voeren en te houden!

avatar J 10,0

Ik weet zijn naam niet maar ben gister geknipt door een jongen op de Rembrandtweg, ging heel anders naar huis dan ik verwacht maar ben heel blij. Hij wist me te overtuigen en heeft me een kapsel gegeven dat perfect past bij mijn haar, incl mini-stylingworkshop. Ontzettend bedankt!

avatar 62753 8,0

Leuke meiden, service is goed.

avatar 62727 9,0

avatar A. de Jong 8,0

Kom hier al jarenlang. Wordt snel geholpen en kan altijd op korte termijn binnen enkele dagen langskomen. Alles wordt in de puntjes verzorgd.

avatar M. Daamen 10,0

Ik ben altijd tevreden, de kleur is altijd goed en er wordt super goed geknipt. Iedereen is heel aardig en de koffie is ook heerlijk, hihi!

avatar Belinda Molenmaker 7,0

Er wordt goed gekleurd en geknipt, maar persoonlijk wil ik niet voor onverwachte kosten zoals schuim in het haar, waar je een hogere eindrekening door krijgt, komen te staan. Of het moet van tevoren met de cliënt besproken zijn.

avatar Ruth Brands 8,0

Goede service vriendelijk personeel en altijd naar tevredenheid gekapt!

avatar Charlotte Bonnemaijers 10,0

Ik vind het altijd erg gezellig in de salon. Ik voel me welkom en gewaardeerd als klant. Die informele sfeer, de kwaliteit en servicegerichtheid van de medewerkers zorgen ervoor dat ik al jaren blijf terugkomen.

avatar 62428 8,0

avatar E Malev 9,0

avatar 62406 9,0

avatar R. Dorlas 8,0

Aangename sfeer, prettige ontvangst, goede behandeling met goed reshltaat

avatar Chris de Zeeuw 8,0

De haarstyliste stond open voor mijn wensen om mijn haar na behandeling ook zelf goed te kunnen verzorgen.

avatar 62080 9,0

Je loopt weer met een lekker hoofd naar buiten!

avatar 61936 9,0

avatar Chantal Koster 8,0

avatar J. Boukes 10,0

Prima geknipt door een vriendelijk personeelslid!

avatar Micha Moszkowicz 10,0

Zeer tevreden over de goeie service, sfeer en de stylist!

Review 1 van 100

Promotions

Herstel je haar met Olaplex : nú maar €25!
Geplaatst op 30-08-17

Herstel je haar met Olaplex : nú maar €25!

Na een vakantie vol zon, zee en strand kunnen je lokken vast wel een oppepper gebruiken. Bij Cosmo weten we alles over de juiste verzorging en de mooiste kleuringen zodat jij er ook dit najaar op je best uit kunt zien. Herstel je lokken met wondermiddel Olaplex, dé garantie voor mooi gezond en glanzend haar! Wedden dat je na het gebruik van deze deal net zo verslaafd bent aan Olaplex als wij?

Meer over deze actie

Nu: Sebastian Dark Oil salon behandeling voor maar €10!
Geplaatst op 06-04-17

Nu: Sebastian Dark Oil salon behandeling voor maar €10!

Soms stuit je op een product dat zó enorm fijn is dat je vanaf dat moment eigenlijk niet meer zonder kan. Zo'n product is Sebastian Dark Oil; een lichte en veelzijdige haarolie die je haar super smooth maakt, en tegelijkertijd body geeft. Geniet nu van deze heerlijke behandeling voor zijdezacht haar in onze salons voor maar €10!

Meer over deze actie

Book
Rating 8,5
© WAVE Int. 2017 All Rights Reserved - Powered by DotControl