Zó krijg jij ongekend glanzend haar

20 september 2017

Onze definitie van mooi haar? Het begint allemaal met gezonde en glanzende lokken. Net als je huid, heeft je haar het in deze tijd van het jaar net even iets zwaarder te verduren door regen, kou en wind. Ook door het gebruik van hete stylingtools, agressieve producten en kleuringen kan de kwaliteit van je lokken achteruitgaan met als gevolg dof en pluizig haar. Hoe je dan wel aan glanzende lokken komt? Bekijk hier de beste tips!

EEN GOEDE BORSTEL

Het begint allemaal met een goede haarborstel die het haar niet beschadigd. Om pluishaar te voorkomen kan je het beste gebruikmaken van een haarborstel met zwijnenhaar. Deze heeft een positief effect op je hoofdhuid en zorgt voor een betere bloedtoevoer naar de haarwortels waardoor je haar veel gezonder is!

GEBRUIK EEN HEAT PROTECTION SPRAY

Laten we eerlijk zijn, onder het gebruiken van hete stylingtools komen we niet uit. Een stijl of krultang is namelijk tóch wel een essentieel onderdeel van onze dagelijkse haarroutine. Des te belangrijker dus om gebruik te maken van een hitte beschermend product. Onze favoriet? De Shine Define Spray van Sebastian.

EET GEZOND

Gezond eten heeft zijn effect op je hele lichaam dus ook op je haar. Mooi haar begint dus bij een gezonde en veelzijdige voeding. Denk bijvoorbeeld aan verschillende vitamines, zink, biotine, ijzer en proteïne. Ook eiwitten zorgen ervoor dat haren gezond kunnen groeien.

Kies voor Olaplex

Olaplex is binnen korte tijd razend populair geworden op haargebied en dat is niet zo gek. Met dit product herstel je je lokken in slechts een half uurtje tijd. Het resultaat? Buitengewoon sterk, glanzend maar vooral super healthy haar! Ook een handige tip, voeg Olaplex toe tijdens je kleuring. Zo voorkom je dat het haar verder beschadigd. Informeer ernaar in een van onze salons!

Wil je ook eens Olaplex proberen voor jaloersmakende glanzende lokken? Maak dan gebruik van onze speciale Olaplex Deal. Hiermee herstel jij je haren voor maar €25! Kom snel eens langs voor vrijblijvend advies en maak online een afspraak.