Touch of Color Deal: voor €40 een complete festival look

De perfecte look om deze zomer mee te shinen? Wat dacht je van een super trendy pastel, koele zilver of juist warme kopertint! Met de Touch of Color Deal boost jij je haarkleur met een semi permanente spoeling. Perfect dus voor als je eens iets totaal anders wilt proberen!

PRETTY PASTELs

Wie de laatste festival looks heeft gespot weet het al lang; (tijdelijk) gekleurd haar is the way to go om echt een statement te maken. En wist je dat het krijgen van zo’n spectaculaire haarkleur helemaal niet zo ingewikkeld is? Met een kleurspoeling toveren we bij Cosmo namelijk eenvoudig zo’n blik vangende pasteltint in je lokken! Perfect voor als je altijd al eens hebt willen experimenteren met een bijzondere haarkleur of het juist als effect alleen in de punten wil dragen.

https://nl.pinterest.com/pin/249175791866604844/  https://nl.pinterest.com/pin/249175791866604855/ https://nl.pinterest.com/pin/249175791866604895/ https://nl.pinterest.com/pin/249175791866604857/

HOE WERKT HET?

Boost nu je haarkleur met deze semi-permanente spoeling. Je huidige haarkleur bepaalt de mogelijkheden en het resultaat van de Touch of Color. Hiermee worden je lokken binnen no time omgetoverd tot een spectaculaire nieuwe tint, afhankelijk van je kleur, die een aantal wasbeurten zal blijven zitten. De heerlijk geurende Dark Oil behandeling voedt het haar van binnenuit en zorgt voor een diepe glans. Met een Cosmo Touch-up krijg je een mooie look naar keuze; Boxer Braids, volle krullen of een mooie updo, alles is mogelijk!

En het goede nieuws is: vanaf 15 juli t/m 31 augustus scoor je bij Cosmo de Touch of Color Deal voor maar €40! Je krijgt hierbij niet alleen een trendy haarkleur maar ook een verzorgende behandeling met Sebastian Dark Oil en een Cosmo Touch-up om je look pas echt compleet te maken!

Laat je inspireren voor jouw nieuwe look en bekijk hier  nog meer mooie kleuringen. Voor welk effect je ook gaat, bij Cosmo boek je snel online je afspraak zodat jij de zomer geheel in stijl kunt doorbrengen!

Boek nu

* Deze deal is geldig van 15 juli t/m 31 augustus op een kleurspoeling, Dark Oil behandeling en Cosmo Touch-up. De kleur kan afhangen van de huidige haarkleur, vraag je stylist om advies.

Recente blogposts

Dit zijn de mooiste (tijdelijke) kleuringen voor donker haar
Geplaatst op 16-08-17

Dit zijn de mooiste (tijdelijke) kleuringen voor donker haar

Je hebt hem vast al voorbij zien komen bij Cosmo: de Touch of Color Deal! Hiermee meet jij jezelf voor maar €40 een trendy festival look aan. Van pretty pastels tot dieprood, we kunnen wat tijdelijke kleuringen betreft alle kanten op. Maar soms komt er meer bij kijken dan verwacht. Lees hier alle ins en outs over het tijdelijk kleuren van jouw donkere lokken en laat je inspireren!

Lees verder

10x de stoerste hair piercing looks
Geplaatst op 01-08-17

10x de stoerste hair piercing looks

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen; stoere vlechten met edgy hair piercings erin verweven. In bloggerland is het al een tijdje een gewilde trend en ook celebrities krijgen er duidelijk geen genoeg van. En met het festival seizoen in volle gang wij eigenlijk ook niet! Dit zijn dé haarpiercing looks die jij deze zomer geheid nog een keer moet proberen.

Lees verder

Hélemaal hot deze zomer: macaron buns
Geplaatst op 26-07-17

Hélemaal hot deze zomer: macaron buns

Hadden we het laatst nog over sushi haar, is er nu weer een andere lekkernij die trending is in haarland. De fashionista's in Parijs zijn deze zomer namelijk hélemaal verknocht aan macaron buns. En ja, dat heeft alles te maken met het fameuze koekje.

Lees verder

share