Sebastian deal: 2e product met 50% korting!

Een nieuw seizoen biedt weer volop mogelijkheden en is een mooi moment om eens wat extra aandacht te besteden aan je look. Trakteer jezelf eens op de heerlijke producten van Sebastian want nu krijg je namelijk het tweede product voor de helft van de prijs!

Bij Cosmo geloven we dat met de juiste styling en verzorging jij die mooie ‘net van de kapper’ look zelf ook kunt creëren. Hierom scoor je in alle Cosmo salons al jouw favoriete Sebastian producten met 50% korting op het tweede product! Zó houd jij je lokken mooi en stralend.

VERZORGING

Verzorg je haar goed met herstellende en beschermende producten. Hiervoor is bijvoorbeeld de Sebastian Hydre Shampoo en Hydre Conditioner perfect. Het hydrateert je haar en voedt van binnenuit. Resultaat: je haar heeft weer body en krijgt een prachtige glans.  Alle verzorgende producten vind je hier.

https://nl.pinterest.com/pin/249175791861602059/ https://nl.pinterest.com/pin/249175791861929538/

STYLING

Als je blij bent met je nieuwe look wil je natuurlijk ook dat hij mooi blijft!  En daar komen de juiste stylingproducten om de hoek kijken, met goede stylingproducten geef je je haar de finish die precies past bij het kapsel dat jij voor ogen hebt.  Ga voor optimaal volume met de Sebastian Volupt Spray en stijl je lokken af met de Shine Define Spray voor een ultieme glans met prachtige definitie. Benieuwd naar nog meer musthave styling producten? Neem hier een kijkje voor ons aanbod.

 

Ook gebruik maken van de Sebastian deal? Je vindt deze producten in al onze salons. Maak snel online een afspraak en kom goed gestyled de lente door!

Book now

* 50% korting is geldig op het goedkoopste product.

share