NEW! Total Cosmo Color Experience

26 mei 2016

Wie kiest voor een Total Cosmo Color effect kan rekenen op een volledig nieuwe basiskleur en wordt voorzien van een speciaal door ons ontwikkeld Cosmo color effect.

About the Total Cosmo color

Met een Total Cosmo Color krijgt je haar een mooie nieuwe basiskleur en wordt het verrijkt met een speciaal door ons ontwikkeld Cosmo Color effect. Dat effect wordt aangebracht in de bovenlagen van je haar wat dan weer resulteert in een levendige haarkleur met diverse, speelse nuances. Je kunt kiezen uit drie verschillende Cosmo color effecten, namelijk the Cosmo Paint, Blend of Glow technique. We leggen uit wat deze kleurtechnieken precies inhouden.

The Cosmo Paint

Met de Cosmo Paint technique voorzien we de bovenlagen van je haar met een fijn kwastje van zachte, lichtere nuances. Het resultaat? Een natural kleurverloop van donker naar licht(er).

The Cosmo Blend

Om the Cosmo Blend technique te creëren werken we met Color ID en worden de bovenlagen van je haar verrijkt met diverse kleurtinten. Door het kleurenspel tussen licht en donker krijgt je haar een volle, doch natuurlijke look.

The Cosmo Glow

Wie voor the Cosmo Glow technique kiest kan rekenen op een subtiele en stijlvolle sunkissed look. Denk aan verfijnde highlights in de bovenlagen van je lokken die ervoor zorgen dat je haar net even die speelse finish krijgt.

Weet jij al welk color effect het beste bij je past? Ga voor een nieuwe look en laat je adviseren door een van onze stylisten uit een salon bij jou in de buurt of boek meteen online je afspraak!