Meet our new Cosmo Touch-up looks

10 mei 2016

Waarschijnlijk ken je 'm inmiddels wel: de Cosmo Touch-up. Met deze unieke stylingservice word je voor €20,00 in 15 minuten perfect gestyled. Vanaf vandaag kun je bij iedere salon terecht om jezelf een van de 9 nieuwe stylish looks aan te laten meten!

over de cosmo touch-up

De Cosmo Touch-up is razend populair bij women on the go. Niet gek, want als je in slechts een kwartier van perfecte styling kan worden voorzien, is het dé manier om in korte tijd stylish voor de dag te komen. En raad eens? Je kunt nu zelfs kiezen uit 9 on trend looks!

De 9 looks

Maar wat houden die looks nu precies in, en voor welke gelegenheid kies je welke look? Wij zetten de 9 Cosmo Touch-up looks voor jou op een rij.

Look 1. Tomboy Tease

De perfecte mix van boyish en sexy: met de Tomboy Tease krijgt jouw korte coupe lekker veel volume en body.

Look 2. The Bardot

Een volle paardenstaart geïnspireerd op het welbekende stijlicoon; The Bardot staat synoniem voor the perfect ponytail. Een stijlvolle, volumineuze look met een messy touch.

Look 3. Messy Bun

Met de Messy Bun zit je altijd goed. Een ‘rommelig’ opgestoken look die super geschikt is voor naar kantoor, maar ook tijdens een feestje voor de nodige bewonderende blikken zorgt. What can we say; we love Messy Buns.

Look 4. City Sleek

Laat je lokken stylen voor een sleek & city chic look. Smooth, pluisvrij haar waarmee je in stijl door de stad rond kunt paraderen.

Look 5. Wonderful Waves

Volume en zachte, volle krullen geven je look een romantische touch. Speels, shiny en een tikje bohemian.

Look 6. Festival Fishtail

Een festival in de planning of ben je in een boho-mood? Dan is de Festival Fishtail jouw go-to. Een messy visgraatvlecht die je look in een handomdraai festivalproof maakt.

Look 7. Parisian Twist

Parijse vrouwen staan bekend om hun stijl, allure en geweldige kapsels. Met deze Parisian Twist word je van een gevlochten updo voorzien waar menig Parisienne jaloers op zal zijn.

Look 8. Unique Updo

Een klassiek, opgestoken kapsel met veel volume en een kleine twist: met deze Unique Updo ben je chic in a second.

Look 9. Silky Straight

Zijdezacht, pluisvrij haar met een onweerstaanbare glans: kies je voor Silky Straight, dan kun je rekenen op een classy, smooth kapsel dat voor iedere gelegenheid geschikt is.

Wil je ook wel in 15 minuten van zo’n stijlvolle look worden voorzien? Kom dan snel langs in een van onze salons of boek vandaag nog je afspraak online!