Keeping it natural: Babylight haartrend

13 augustus 2015

Move over, ombre! Babylights is de look van het moment. Maar hoe zien die babylights er nu precies uit? En belangrijker nog; welke celebs zijn er met deze sunkissed look gespot?

ZONGEKUSTE COUPE

Met deze ‘eau natural’ trend gaan we terug naar onze childhood. Denk aan de zongekuste coupe die je had als kind, na een zomerlang in de zon flaneren. De Babylights geven je haar een upgrade, zonder dat je te ver van je eigen haarkleur hoeft af te gaan.

Als het aankomt op babylights zijn er een aantal zaken goed om te weten. Zo dienen de highlights subtiel rondom de haarlijn en kruin te worden aangebracht, met een kleur die maximaal twee tinten lichter is dan je eigen kleur. Babylights moeten namelijk altijd hun natuurlijke touch blijven behouden. En zo krijg je het resultaat waar je naar snakt: fris en healthy haar met babyfijne kleuraccenten alsof je net een paar weken op het Caribische strand hebt vertoeft.

BABYLIGHTS BIJ IT-GIRLS

Van Chiara Ferragni en Blake Lively tot aan Miranda Kerr en Amber Heard; bijna iedereen die er toe doet lijkt te zijn bezweken voor deze natuurlijke haartrend. Bekijk hieronder onze favoriete celeb looks.

​Photos found on Pinterest

Zou jij ook wel de babylight haartrend eigen willen maken? Boek vandaag nog een afspraak of laat je adviseren door een van onze topstylists!

​Book now