Door deze foto's wil je metéén je haar laten kleuren

24 november 2016

Toe aan verandering zijn we allemaal wel eens. Met een nieuw kapsel voel je je namelijk weer even hélemaal op je knapst. En we durven het je bijna te garanderen: door deze foto's wil je waarschijnlijk meteen je haar laten kleuren.

Een coupe met wow-effect

Met de naderende decemberdrukte is het wel zo leuk om met een look die ‘wowed’ op de proppen te komen. Je snapt: daar hoort natuurlijk ook een stijlvolle nieuwe coupe bij. Maar ja, welke haarkleuringen zijn nu eigenlijk hot op dit moment? We laten je foto’s van on trend kleuringen zien die je waarschijnlijk gelijk naar je eigen lokken wil laten vertalen.

Balayage

De Balayage is nog altijd een ‘go’ op haargebied, maar mag in 2017 net een tikkeltje zachter ogen. Voor wie voor deze look wil gaan biedt de Total Cosmo Color uitkomst. Met een Total Cosmo Color voorzien we het haar van een mooie nieuwe basiskleur die wordt verrijkt met een uniek kleureffect. The Cosmo Paint techniek is met z’n zachte en lichte kleurnuances een verfijnde variant op de Balayage en wordt met een zacht kwastje aangebracht in de bovenlagen van het haar. Het resultaat? Een geraffineerd natuurlijk kleurverloop van donker naar licht (er) in de door jouw gekozen haarkleur.

Asblond

Astinten zijn koel, en dat ze dat in alle opzichten zijn bewijzen de foto’s hieronder wel. Ga je voor een asblonde balayage, een met subtiele highlights of houd je je asblonde lokken liever in één kleur? Aan jou de keuze!

Rosé goud

Dit is een haarkleuring die vooral de daredevil zal aanspreken. En ondanks we je er al voor de herfsttrends van 2016 over tipten is rosé goud ook in 2017 een booming haarkleur. Laat je coupe voorzien van een rosé gouden gloed óf ga juist voor totally rosé.

 

Welk van deze trending haarkleuren spreekt jou aan? Loop binnen in de salon, laat je adviseren door onze color experts of boek meteen alvast een afspraak online.