Dit mág je niet missen: de Cosmo Touch-up weekends!

Bij Cosmo geloven we dat je met de perfecte haarstijl je look pas écht compleet kan maken. Met de Cosmo Touch-up gaat dat zeker lukken: hiermee scoor je namelijk de meest trendy stylinglooks in 15 minuten! Maak je zelf klaar om op elk feestje te shinen want in de weekenden in april,mei en juni scoor je zon mooie touch-up voor maar €10! Benieuwd wanneer ? Bekijk hier de data.

NEW Cosmo TOUCH UP LOOKS!

Met de Cosmo Touch-up word je in 15 minuten perfect gestyled. Niet gek dus ook dat deze unieke stylingservice in de fashion industry uitgegroeid is tot een waar begrip. Een trendy stylinglook bied een perfecte uitkomst voor elk feestje tijdens het nieuwe seizoen.  Een classy updo, stoere Corn Rows of een festival Fishtail vlecht? Het is allemaal mogelijk op verschillende haarlengtes. Er zijn zes brand new Cosmo Touch-up looks gelanceerd dus wedden dat er ook iets voor jou bij zit?

 

COSMO TOUCH-UP WEEKENDS

DATA

do 20/04 - za 22/04

wo 26/04 - za 29/04

do 11/05 - za 13/05

do 18/05 - za 20/05

do 08/06 - za 10/06

do 15/06 - za 17/06

Wil je ook gebruik maken van de Cosmo Touch-up weekends? Boek dan snel je afspraak op de geselecteerde data bij een salon bij jou in de buurt!

Book Now

Recente blogposts

Braidspiration: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook
Geplaatst op 26-06-17

Braidspiration: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook

Of je nu in stijl naar kantoor wilt, voor het ultieme bruiloftskapsel gaat of van plan bent te shinen op een festival: vlechten zijn voor héél wat gelegenheden een stijlvolle keuze. Reden genoeg dus om je eens te inspireren met wat #braidspiration. We presenteren je: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook.

Lees verder

5 kapsels die perfect zijn voor een dagje strand
Geplaatst op 20-06-17

5 kapsels die perfect zijn voor een dagje strand

Een strandvakantie of gewoon een dagje bakken voor de boeg? Dat vraagt om een ongecompliceerd, maar stijlvol strandkapsel. Het liefst eentje die ook nog eens een beetje de staat van je lokken beschermt. Wij verzamelen 5 perfecte kapsels voor een dagje strand.

Lees verder

Rechtstreeks uit onze salons: de mooiste Touch-up looks
Geplaatst op 16-06-17

Rechtstreeks uit onze salons: de mooiste Touch-up looks

Bij Cosmo hebben we al een aantal zeer geslaagde Touch-up Weekends achter de rug. Tijdens deze speciale dagen kon jij een perfecte hairstyle scoren voor maar €10! We zagen romantische vlechten, stoere Boxer Braids en bijzondere updo’s voorbij komen.  Benieuwd naar de mooiste looks uit onze salons? Wij brengen je volop inspiratie voor jouw nieuwe Touch-up look!

Lees verder

share