Dit mág je niet missen: de Cosmo Touch-up weekends!

Bij Cosmo geloven we dat je met de perfecte haarstijl je look pas écht compleet kan maken. Met de Cosmo Touch-up gaat dat zeker lukken: hiermee scoor je namelijk de meest trendy stylinglooks in 15 minuten! Maak je zelf klaar om op elk feestje te shinen want in de weekenden in april,mei en juni scoor je zon mooie touch-up voor maar €10! Benieuwd wanneer ? Bekijk hier de data.

NEW Cosmo TOUCH UP LOOKS!

Met de Cosmo Touch-up word je in 15 minuten perfect gestyled. Niet gek dus ook dat deze unieke stylingservice in de fashion industry uitgegroeid is tot een waar begrip. Een trendy stylinglook bied een perfecte uitkomst voor elk feestje tijdens het nieuwe seizoen.  Een classy updo, stoere Corn Rows of een festival Fishtail vlecht? Het is allemaal mogelijk op verschillende haarlengtes. Er zijn zes brand new Cosmo Touch-up looks gelanceerd dus wedden dat er ook iets voor jou bij zit?

 

COSMO TOUCH-UP WEEKENDS

DATA

do 20/04 - za 22/04

wo 26/04 - za 29/04

do 11/05 - za 13/05

do 18/05 - za 20/05

do 08/06 - za 10/06

do 15/06 - za 17/06

Wil je ook gebruik maken van de Cosmo Touch-up weekends? Boek dan snel je afspraak op de geselecteerde data bij een salon bij jou in de buurt!

Book Now

Recente blogposts

Dit zijn dé festivalkapsels van 2017
Geplaatst op 16-05-17

Dit zijn dé festivalkapsels van 2017

Het festivalseizoen staat op het punt los te barsten. En daar heb je niet alleen de juiste ensemble voor nodig, maar ook het juiste kapsel. Wij vertellen je wat dé festivalkapsels van zomer 2017 zijn.

Lees verder

De mooiste Cosmo Touch-up looks so far..
Geplaatst op 05-05-17

De mooiste Cosmo Touch-up looks so far..

Komt er binnenkort een gelegenheid aan die vraagt om een perfecte hairstyle? Dan hebben wij goed nieuws! De komende maanden hebben wij Cosmo Touch-up Weekends, hiermee scoor je een mooie look in 15 minuten voor maar €10. Van stoere Boxer Braids, romantische vlechten tot weelderige krullen : speciaal voor jou zetten we een kleine selectie van de eyecatchers van de afgelopen tijd in de schijnwerpers. Voor welke look ga jij volgend Touch-up weekend?

Lees verder

share