Cosmo Hairstyling Ijmuiden wint Olaplex Social Media Award

14 september 2017

Het was behoorlijk spannend afgelopen maand rondom de Olaplex Social Media Award: dé online prijs voor de mooiste make-over met behulp van wondermiddel Olaplex! Cosmo Hairstyling Ijmuiden sleepte deze felbegeerde prijs in de wacht met hun Instagram-post. Deze toont in vier stappen hoe stylisten een fuchsia-kleurig kapsel transformeren tot een naturel look met highlights. Lees meer over de award en het effect van olaplex!

DE WEDSTRIJD

De mooiste kleurcreaties verschenen online onder de hashtag #olaplexnederland waar op zaterdag 2 september een officiële winnaar uit werd gekozen. En zoals je misschien al weet, zijn we bij Cosmo Hairstyling groot fan van dit magische haarmiddel waar we al vanaf het eerste moment mee werken. Franchisenemer Denice Albertzoon is hierom ook super trots!

“Als Master in Color is het geweldig dat ik door middel van Olaplex nog creatievere kleuringen tot stand kan brengen en tot nog mooiere resultaten kan komen voor mijn klanten. Het winnen van de award is écht een kroon op ons werk en het is geweldig om doormiddel van Social Media naar buiten te kunnen treden met onze creaties!”

 

Op 3 oktober zal de Social Media Award door Olaplex Nederland worden uitgereikt in de salon van Cosmo Hairstyling IJmuiden. Hier worden de stylisten vervolgens opgehaald met een limousine en getrakteerd op een diner en een concert van Lady Gaga.

OLAPLEX

Olaplex is in kappersland binnen no time razend populair geworden. Zonder toevoeging van chemisch schadelijke stoffen zorgt dit product voor intens gevoed en glanzende lokken. Creatieve kleuringen zijn nu populairder dan ooit en met Olaplex kunnen de mooiste tinten worden gerealiseerd zónder het haar verder te beschadigen. Wil jij ook je lokken verwennen met Olaplex ? Bekijk hier alvast de mooiste kleur make-overs uit onze salons en laat je inspireren:

Wil jij ook een Olaplex behandeling ervaren? Deze scoor je nu bij Cosmo voor maar €25! En we hebben nog meer goed nieuws.. Voor maar €99 krijg je een compleet nieuwe basiskleur en kleureffect met Olaplex én een Blow Out als finishing touch. Boek snel je afspraak online!