Contouring: een volledige kleuring én Olaplex voor maar €99!

Hair Contouring is dé nieuwe haartrend speciaal afgestemd op de mooiste kenmerken van je gezicht. Leg de focus op je ogen, jukbeenderen en breng je gezicht meer in balans door je beste eigenschappen optisch te versterken dankzij een kleurenspel van zowel lichte als donkere tinten. Nu t/m 30 juni scoor jij deze op maat gemaakte kleuring mét Olaplex behandeling en Touch-up voor maar €99!

VIND DE KLEURING DIE éCHT BIJ JE PAST

Dit is je vast niet ontgaan, het fenomeen Contouring! Afgelopen tijd zagen we online al de meest originele tutorials voorbij komen met de nieuwste technieken om je gezicht perfect te shapen. Niet zo gek dat deze trend nu hot en happening is op meerdere gebieden. Leg nu de nadruk op je beste features met Hair Contouring.  

 

Volledige kleuring met Olaplex

Iedereen is uniek en bij Cosmo vinden wij dat ook een haarkleur zeer persoonlijk is. Hierom hebben we nu een speciale deal waarmee je een volledige kleuring scoort mét super verzorgende Olaplex én volledig gestyled onze salon weer verlaat met een Cosmo Touch-up. Dit alles ervaar je samen voor maar €99!

Benieuwd naar welke kleuring het beste bij jou past? Kam je haren achter je oren en bepaal zo de belijning van je gezicht. Er zijn verschillende gezichtsvormen: vierkant, ovaal, hartvormig, rechthoekig of rond. Door middel van donkere en lichtere kleureffecten kunnen bepaalde eigenschappen worden versterkt. Heb je een vierkant gezicht? Dan zullen donkere tinten aan de zijkanten van je gezicht je vorm smaller doen lijken. Een rond gezicht wordt juist verlengd door de bovenkant in te zetten met lichtere kleuren. Door je gezicht meer ovaal te shapen is je look meer in balans.

Wil jij ook eens zo’n op maat gemaakte kleuring ervaren voor maar €99? Dan ben je bij Cosmo aan het juiste adres. En goed nieuws, het contouren van je haar kan op elke lengte, of je nu lang haar hebt, midden of kort.  Boek je afspraak snel online en ervaar jouw unieke kleuring!

Boek nu

*Deze actie is geldig t/m 30 juni 2017.

 

Recente blogposts

Braidspiration: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook
Geplaatst op 26-06-17

Braidspiration: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook

Of je nu in stijl naar kantoor wilt, voor het ultieme bruiloftskapsel gaat of van plan bent te shinen op een festival: vlechten zijn voor héél wat gelegenheden een stijlvolle keuze. Reden genoeg dus om je eens te inspireren met wat #braidspiration. We presenteren je: de mooiste vlechten voor welke gelegenheid dan ook.

Lees verder

5 kapsels die perfect zijn voor een dagje strand
Geplaatst op 20-06-17

5 kapsels die perfect zijn voor een dagje strand

Een strandvakantie of gewoon een dagje bakken voor de boeg? Dat vraagt om een ongecompliceerd, maar stijlvol strandkapsel. Het liefst eentje die ook nog eens een beetje de staat van je lokken beschermt. Wij verzamelen 5 perfecte kapsels voor een dagje strand.

Lees verder

Rechtstreeks uit onze salons: de mooiste Touch-up looks
Geplaatst op 16-06-17

Rechtstreeks uit onze salons: de mooiste Touch-up looks

Bij Cosmo hebben we al een aantal zeer geslaagde Touch-up Weekends achter de rug. Tijdens deze speciale dagen kon jij een perfecte hairstyle scoren voor maar €10! We zagen romantische vlechten, stoere Boxer Braids en bijzondere updo’s voorbij komen.  Benieuwd naar de mooiste looks uit onze salons? Wij brengen je volop inspiratie voor jouw nieuwe Touch-up look!

Lees verder

share