Boost je gekleurde haar met Color Recharge, nu voor maar €15!

Dit heerlijke product moeten we toch even met je delen: de Color Recharge van Wella! Deze conditioners zorgen namelijk voor een levendige kleur alsof je net naar de kapper bent geweest! Bovendien ruikt het echt heerlijk en voorziet het je lokken van een zijdezachte glans. Nu tijdelijk scoor je dit musthave product bij Cosmo voor maar €15!

Geef je gekleurde haar een boost

Als je je haren hebt laten kleuren bij de kapper kan het zijn dat je na verloop van tijd de levendigheid van je kleur verliest. De naverzorging van je haar is hierom erg belangrijk om je haar mooi en gezond te houden. Investeer in een kleur beschermend product zoals de Wella Color Recharge! Deze conditioner is vrij van ammonia en speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar zodat dat de tint helder blijft en je lokken perfect laat glanzen

De Color Recharge lijn van Wella bestaat uit zes kleurverfrissende conditioners voor bruin, blond en rood haar.  Neem bijvoorbeeld de Cool Blonde, speciaal ontwikkeld voor blond en grijs haar. Deze conditioner neutraliseert de gele gloed door het gebruik van violette pigmenten zodat jouw koele tonen langer mooi blijven.

HOE WERKT HET?

De juiste hoeveelheid kleurpigmenten in de conditioner geven gekleurd haar een zachte opfrissing zonder dat de in de salon gecreëerde kleur wordt beinvloed. Je haar wordt tevens gevoed waardoor het er weer schitterend uitziet. Breng de Color Recharge conditioner na het wassen aan op je haar en laat hem 3 tot 5 minuten intrekken. Spoel hem hierna zorgvuldig uit.

Geniet langer van je haarkleur met een boost voor je lokken! Je vind de Color Recharge conditioners in al onze salons voor maar €15.

*Deze actie is geldig op alle Wella Color Recharge conditioners t/m 30 april 2017.

share